Marjolein

Zangeres

Vocal Coach

 

Voorlopig vanwege zwangerschapsverlof even geen zanglessen of PeuterPop! Houd de website/ facebookpagina in de gaten wanneer ik weer ga starten. Dit zal rond het einde van dit jaar zijn.

Voor kinderen van 1 – 4 jaar

Beleef samen met je (klein)kind plezier met muziek!

PeuterPop! is bedoeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar, samen met hun (groot)ouders/ verzorgers. In deze cursus vanongeveer  8 lessen vormen liedjes en spreekteksten het uitgangspunt voor allerlei activiteiten die in de belevingswereld van het kind passen. Er worden instrumenten en materialen gebruikt, die geschikt zijn voor de leeftijd. De liedjes zijn niet alleen leuk voor in de les, maar komen ook op allerlei momenten van de dag thuis van pas.

Spelenderwijs wordt er gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Samen met je (klein)kind zingen, spelen en dansen, is niet alleen heel erg leuk, maar het bevordert ook allerlei ontwikkelingsgebieden, zoals de taal- en de motorische ontwikkeling.

Iedere les duurt 45 minuten en heeft een vaste opbouw. De cursus wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 10 kinderen De groepen starten bij een minimum van 7 kinderen.

Een cursus duurt 8 lessen. De kosten zijn in totaal €68,-

Aan het eind van de cursus krijg je alle liedjes toegestuurd, zodat je deze ook thuis kunt blijven zingen met je kindje

PeuterPop!

 

Op vrijdagmorgen 14 februari starten er weer nieuwe lessen PeuterPop! We beginnen om 9.30 uur in Broekhuizen (adres: Veerweg 15). Heb je zin om mee te doen met je (klein)kind(eren)? Je bent van harte welkom! Je kunt de eerste les vrijblijvend komen en daarna beslissen of jullie verder willen gaan.

De data zijn op 14 en 21 februari, 6, 13, 20 en 27 maart en op 3 en 10 april.

Bij voldoende aanmeldingen start er evt. een extra groep om 10.30 uur.

Interesse? Schrijf je kind(eren) nu in voor een proefles en/ of de cursus d.m.v. het inschrijfformulier.

Overige informatie

Sef van Megenlaan 40  |  5872 AW Broekhuizen |  info@marjolein-music.nl marjolein-music.nl  |  +31(0)6-46385870

Marjolein