Marjolein

Zangeres

Vocal Coach

 

Voor kinderen van 1 – 4 jaar

Beleef samen met je (klein)kind plezier met muziek!

PeuterPop! is bedoeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar, samen met hun (groot)ouders/ verzorgers. In deze cursus vanongeveer  8 lessen vormen liedjes en spreekteksten het uitgangspunt voor allerlei activiteiten die in de belevingswereld van het kind passen. Er worden instrumenten en materialen gebruikt, die geschikt zijn voor de leeftijd. De liedjes zijn niet alleen leuk voor in de les, maar komen ook op allerlei momenten van de dag thuis van pas.

Spelenderwijs wordt er gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Samen met je (klein)kind zingen, spelen en dansen, is niet alleen heel erg leuk, maar het bevordert ook allerlei ontwikkelingsgebieden, zoals de taal- en de motorische ontwikkeling.

Iedere les duurt 45 minuten en heeft een vaste opbouw. De cursus wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 10 kinderen De groepen starten bij een minimum van 7 kinderen.

Een cursus duurt 8 lessen. De kosten zijn in totaal €68,-

Aan het eind van de cursus krijg je alle liedjes toegestuurd, zodat je deze ook thuis kunt blijven zingen met je kindje

PeuterPop!

 

Op dit moment zijn de nieuwe data nog niet bekend vanwege mijn verlof. Waarschijnlijk starten er begin 2021 weer nieuwe groepen.

Interesse? Schrijf je kind(eren) nu in voor een proefles en/ of de cursus d.m.v. het inschrijfformulier.

Overige informatie

Sef van Megenlaan 40  |  5872 AW Broekhuizen |  info@marjolein-music.nl marjolein-music.nl  |  +31(0)6-46385870

Marjolein